Siirry sisältöön

Hei! Olen eläinlääkäri Katri

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2013. Eläinlääkärin työt aloitin vuotta aiemmin saatuani praktiikkaoikeudet vuonna 2012. Jo opiskeluaikoina minulle oli selvää, että haluan tehdä töitä pieneläinlääkärinä. Olen työskennellyt Rovaniemellä vuodesta 2014: ensin Rovaniemen kaupungilla ja sen jälkeen yksityisenä eläinlääkärinä Eläinlääkärikeskus Kiepissä.

Erityisenä mielenkiinnon kohteena eläinlääketieteessä minulla on pieneläinten iho- ja korvasairaudet ja niiden parissa olen myös jatkokouluttautunut. Olen suorittanut iho- ja korvasairauksiin keskittyvän kolmiosaisen eurooppalaisen jatkokoulutuskokonaisuuden (ESAVS Dermatology I-III) vuosina 2017-2019. Ylläpidän ammattitaitoani käymällä vuosittain koulutuksissa.

Eläinlääkäri Katri Heikkilä-Mustonen koirien kanssa

Seuraan oman alani uusimpia tuulia. Kuulun seuraaviin yhdistyksiin:

  • Suomen Eläinlääkäriliitto
  • Suomen Eläinlääkäripraktikot sekä SEP:n dermatologinen alajaosto
  • Skinnklubben (Swedish Veterinary Dermatology Study Group)
  • ESVD (European Society of Veterinary Dermatology)

Työajan ulkopuolella minut tapaa useimmiten joko liikunnan parissa tai missä tahansa ulkoilmapuuhassa. Viihdyn mökillä, metsässä, tunturissa, järvellä, suolla, jalkapatikalla, pyörällä, veneellä, suksilla ja lumilaudalla. Vietän mielelläni aikaa myös lintuharrastuksen parissa sekä käsitöitä tehden.

Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi puuhakas eräpuudeli (isovillakoira) sekä kaksi innokasta lyhytkarvaista saksanseisojaa.

Eläinlääkäri Katri Heikkilä-Mustonen